0


Δίδυμα Φεγγάρια – Επεισόδιο 56 – Β' Κύκλος 185

Ο Ορέστης έχει έναν απρόβλεπτο και ανεπιθύμητο επισκέπτη! Την πρώην γυναίκα του… και παίρνει δραστικές αποφάσεις προκειμένου να την αποφύγει. Την ίδια στιγμή, η σχέση του Αντώνη και της Αφροδίτης πάει από το κακό στο χειρότερο. Η Λαμπρινή μαθαίνει ότι έπιασαν την αδελφή της που απόδρασε και οι κυρώσεις θα είναι οι χειρότερες…Η Αγάπη κι ο Φίλιππος νοικιάζουν το καινούργιο τους σπίτι και είναι πραγματικά ευτυχισμένοι. Όμως μια συνάντηση της Αγάπης με τον Παύλο χαλάει την πιο όμορφη μέρα της ζωής της, όταν αυτός της ανακοινώνει ότι η Ελισάβετ έχει καλύτερο χαρακτήρα από το δικό της. Η Αγάπη στεναχωριέται πολύ, αγνοώντας ότι ο Παύλος έχει βάλει σκοπό να την επαναφέρει στην οικογένεια και στην εταιρία με κάθε τρόπο…

Δίδυμα Φεγγάρια – Επεισόδιο 57 – Β' Κύκλος 186
Η Άννα κάνει την Αγάπη να πιστέψει ότι ο Παύλος πουλάει την εταιρία στους Ελβετούς και την γεμίζει με ενοχές.. Ο Αντώνης με την Αφροδίτη τσακώνονται για μια τελευταία φορά και η Αφροδίτη τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι.. Η Ελισάβετ λέει κάτι στον Παύλο για τον μοναχό Αμβρόσιο που τον προβληματίζει πολύ.Η πρώην γυναίκα του Ορέστη δεν το βάζει κάτω και τον ψάχνει και στο γραφείο του! Η Άννα καλεί τον Παύλο για δείπνο στο σπίτι της και του λέει να μην φέρει την Αλίκη! Ο Γιώργος νομίζει ότι η Λίτσα είναι στο κομμωτήριο και αποφασίζει να μπει στο σπίτι της και να κλέψει χρήματα. Για κακή του τύχη όμως, η Λίτσα είναι εκεί.. και τον βλέπει … Η αστυνομία πάει στο σπίτι του Παύλου και ψάχνει την Λαμπρινή, γεγονός που κάνει τον Παύλο έξαλλο.

Δίδυμα Φεγγάρια – Επεισόδιο 58 – Β' Κύκλος 187

Η αστυνομία παίρνει τη Λαμπρινή στο τμήμα για κατάθεση. Την ίδια στιγμή ο Γιώργος πείθει τη Λίτσα πως την έσωσε από πιθανούς εισβολείς στο σπίτι της. Παράλληλα η Ελισάβετ προσπαθεί να αλλάξει το στυλ της εμφάνισης του Παύλου. Συγχρόνως η Άννα αποκαλύπτει στον Ορέστη ότι θέλει να υιοθετήσει ένα κακοποιημένο κοριτσάκι. Δίδυμα Φεγγάρια – Επεισόδιο 56, 57, 58, 59, 60 – Β' ΚύκλοςΛίγο αργότερα η Αγάπη ανακοινώνει στον Παύλο την απόφασή της να επιστρέψει στην εταιρεία και αυτός την κάνει δεκτή υπό όρους. Το βράδυ ο Παύλος διώχνει τη Λαμπρινή από το σπίτι… Την ίδια στιγμή η Σίλα αφήνει το μωρό της μόνο και φεύγει. Όμως στο δρόμο την περιμένει ένα σοκ. Συγχρόνως ο Παύλος, που έχει πάει για επαγγελματικό δείπνο στο σπίτι της Άννας, βρίσκεται προ εκπλήξεως, όταν συνειδητοποιεί ότι το δείπνο είναι για τους δυο τους.

Δίδυμα Φεγγάρια – Επεισόδιο 59 – Β' Κύκλος 188

Η Άννα "καταφέρνει" τον Παύλο και οι δυο τους περνάνε μια βραδιά μόνοι τους… Η Λίτσα αποφασίζει να πάει για ποτό με τον Γιώργο και οι δυο τους καταλήγουν στο σπίτι της! Η Σίλα γυρνάει στο σπίτι της το πρωί, καταρρακωμένη και ταπεινωμένη και εκεί την περιμένει ο Κώστας που μαθαίνει τι ακριβώς συνέβη τη νύχτα… Η Αλίκη ανακαλύπτει ότι ο Παύλος ήταν μόνος του με την Άννα στο σπίτι της και γίνεται χαμός! Στη συνέχεια, ο Παύλος λαμβάνει τηλεφώνημα από τον διοικητή της αστυνομίας και μαθαίνει ότι η Λαμπρινή τους είχε πει μισές αλήθειες για την αδερφή της. Κάποιος αφήνει κάτι ύποπτο στην πόρτα του Στέργιου και το βρίσκει… η Λένια! Η Ελισάβετ αποφασίζει να φιλοξενήσει τη Σίλα, λόγω της κατάστασης, όμως ο Παύλος αντιδρά σε όλο αυτό. Τρεις ληστές με όπλα μπαίνουν στην εταιρία την ώρα που είναι η Αγάπη με τον Ορέστη εκεί.

Δίδυμα Φεγγάρια – Επεισόδιο 60 – Β' Κύκλος 189

Οι άντρες που πήγαν να ληστέψουν την εταιρία του Παύλου, αφού δε βρίσκουν χρήματα, αποφασίζουν να απαγάγουν την Αγάπη και να ζητήσουν λύτρα για τη ζωή της… Κι εδώ ξεκινάει ο Γολγοθάς για την ίδια και την οικογένειά της… Την ίδια στιγμή η Ελισάβετ προσκαλεί τη Σίλα στο σπίτι του Παύλου, προκειμένου να ξεπεράσει το σοκ που πέρασε.… Η Λίτσα δέχεται ευχάριστα το φλερτ του νεαρού Γιώργου, ο Παύλος προσλαμβάνει ξανά τη Λαμπρινή, ο Αντώνης πιέζει ασφυκτικά την Αφροδίτη να γυρίσει πίσω στο σπίτι τους, ο Στέργιος μηχανορραφεί ασταμάτητα εναντίον της Αγάπης κι ο Φίλιππος έχει θυμώσει πάρα πολύ που η Αγάπη δεν επικοινωνεί μαζί του… Κανείς ακόμα δε γνωρίζει ότι η ζωή της Αγάπης είναι σε πραγματικό κίνδυνο…


Δίδυμα Φεγγάρια – Επεισόδιο 61 – Β' Κύκλος 190

Η είδηση της απαγωγής της Αγάπης, δημιουργεί τεράστια ταραχή στο σπίτι του Παύλου. Όλοι συγκλονίζονται και σπέρνεται πανικός, τη στιγμή που ο Παύλος προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Σταδιακά μαζεύονται όλοι στο σπίτι και περιμένουν τις κινήσεις των απαγωγέων. Την ίδια στιγμή η Αγάπη δεν το αντιμετωπίζει με φόβο, αλλά με σκληρότητα και τόλμη, παίρνοντας επικίνδυνα ρίσκα. Παράλληλα η αστυνομία καταλαμβάνει την εταιρεία του Παύλου, ψάχνοντας για στοιχεία. Ο Φίλιππος, που έχει παρεξηγήσει την εξαφάνιση της Αγάπης, ενημερώνεται από την Αρετή για το γεγονός και καταφθάνει στο σπίτι του Παύλου. Εν τω μεταξύ η Λίτσα λυγίζει από την πολιορκία του Γιώργου και βγαίνει μαζί του. Συγχρόνως η Αφροδίτη ανακοινώνει στον Αντώνη πως θέλει να χωρίσουνε. Την ίδια στιγμή η Λαμπρινή έχει υποψίες, πως πίσω απ' την απαγωγή μπορεί να κρύβεται η αδερφή της.

Δίδυμα Φεγγάρια – Επεισόδιο 62 – Β' Κύκλος 191

Ο Παύλος μετά το πρώτο τηλεφώνημα από τους απαγωγείς, ξεκινά διαδικασίες για να μαζέψει χρήματα σε ρευστό και να φέρει πίσω την Αγάπη.. Η Αγάπη αντιστέκεται στους απαγωγείς και αποφασίζει να κάνει απεργία πείνας. Παράλληλα, ο Κώστας ανησυχεί ότι η Σίλα μπορεί να έχει επιλόχειο κατάθλιψη και της το λέει.. Η Αφροδίτη κάνει κάτι απρόβλεπτο και καλεί τον Γιώργο για να μιλήσουνε. Με τον που τον βλέπει, πέφτει στην αγκαλιά του! Η Μάρθα συναντά τον μοναχό Αμβρόσιο στο μοναστήρι και τον ρωτάει ευθέως, γιατί την αποφεύγει. Η Αγάπη μιλάει με τον Παύλο στο τηλέφωνο, του λέει όμως το λάθος πράγμα και ο απαγωγέας εκνευρίζεται, την χτυπάει και την ρίχνει κάτω!

Δίδυμα Φεγγάρια – Επεισόδιο 63 – Β' Κύκλος 192

Η αγωνία για την απαγωγή της Αγάπης κλιμακώνεται και φέρνει όσους βρίσκονται στο σπίτι του Παύλου σε αναμέτρηση με τα όριά τους. Ο Παύλος προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες και την ψυχραιμία του, λίγο πριν το τελικό στάδιο. Συγχρόνως η Αγάπη παραμένει ατρόμητη, αλλά και έτοιμη να πάρει μεγάλα ρίσκα. Η επιστροφή του Αμβρόσιου στο σπίτι έχει καταλυτική σημασία για όλους, αφού καταφέρνει να ηρεμήσει τα πνεύματα. Την ίδια στιγμή η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Γιώργο λήγει άδοξα, αφού αυτός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ευάλωτη κατάστασή της. Λίγο αργότερα η Αφροδίτη δέχεται ένα ακόμα πλήγμα απ' τον Αντώνη. Όσο περνάει η μέρα, η αγωνία για να συγκεντρωθούν τα λύτρα κορυφώνεται, ως τη στιγμή που ο Ορέστης τα παραδίδει στον Παύλο, που ξεκινά για να συναντήσει τους απαγωγείς.

Δίδυμα Φεγγάρια – Επεισόδιο 64 – Β' Κύκλος 193

Ο Παύλος, με κίνδυνο της ζωής του, πηγαίνει τα χρήματα στους απαγωγείς για να σώσει την Αγάπη. Η αστυνομία είναι σε επιφυλακή. Όλοι περιμένουν, μετά την είσπραξη των λύτρων, να αφήσουν την Αγάπη… Όμως αυτό δεν συμβαίνει κι η αγωνία κορυφώνεται, ενώ κανένα σημάδι ζωής από την Αγάπη δε δίνεται… Η ψυχραιμία όλων τείνει να εξαφανιστεί κι όσοι ανησυχούν για την Αγάπη, δεν φαντάζονται ότι η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή… Την ίδια στιγμή, η Αφροδίτη πιάνει τον Αντώνη στο σπίτι με γυναικεία συντροφιά κι αποφασίζει να μην τον ξαναδεί ποτέ. Η Λίτσα μόλις συνειδητοποιεί πόσο μικρότερός της είναι ο Γιώργος , αποφασίζει να τον διώξει, αλλά ο Γιώργος δεν είναι διατεθειμένος να φύγει… Και τότε συναντιούνται με τον ανιψιό της Λίτσας…

Δίδυμα Φεγγάρια – Επεισόδιο 65 – Β' Κύκλος 194

Οι αστυνομικοί βρίσκουν την Αγάπη και την πηγαίνουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς υπάρχουν επιπλοκές με την υγεία της. Η Ελισάβετ βρίσκεται σε τρομερή ταραχή λόγω της αδερφής της και βγάζει τον πανικό της στις πελάτισσες του κομμωτηρίου! Ο Ορέστης πάει με την Ελισάβετ για καφέ και εμμέσως πλην σαφώς της λέει πόσο πολύ του αρέσει η Αγάπη σαν γυναίκα.. Ο Γιώργος επιμένει να "πολιορκεί" τη Λίτσα και τελικά φαίνεται πως πιάνει.. Ο Στέργιος και ο Φίλιππος πάνε να επισκεφθούν την Αγάπη στο νοσοκομείο, την ίδια ώρα.. και τα αίματα ανάβουν. Η Ελισάβετ επισκέπτεται την Αγάπη στο νοσοκομείο και οι δύο αδερφές μιλάνε πρόσωπο με πρόσωπο μετά από πολύ καιρό. Οι αστυνομία συλλαμβάνει τους απαγωγείς και τους οδηγεί στο τμήμα για ανάκριση. Εκεί, ο διοικητής ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή και το λέει στον Παύλο…

Δημοσίευση σχολίου