0


Γαλατεία επεισόδιο 41 
Μετά την βραδιά που πέρασαν μαζί Γαλάτεια και Πετρής, η Γαλάτεια είναι σίγουρη πως θα ξανασμίξουν και κάνει όνειρα για το μέλλον και κρατά τα όσα έγιναν μυστικό. Από την άλλη ο Πετρής δεν είναι σίγουρος για όσα έγιναν και εκμυστηρεύεται τα αισθήματα του στον Στεφανή ο οποίος όμως είναι αυστηρός μαζί του. Ο Στράτος κάνει απόπειρα να δει την Πολύμνια και την Ειρήνη και μπαίνει κρυφά στο αρχοντικό, όμως η άφιξη του Καράγιωρκη θα τον εγκλωβίσει. Ο Αντζουλής έχει πληροφορίες ότι αυτός που προκάλεσε την έκρηξη στο καΐκι είναι υπάλληλος του Καράγιωρκη, αλλά διερωτάται για ποιο λόγο η αστυνομία δεν αναλαμβάνει δράση εναντίον του και η Φανούλλα είναι σίγουρη ότι ο Φοίβος και η αστυνομία τον καλύπτουν. Η Αλεξάνδρα σε συνεννόηση με τον Βυρωνή ετοιμάζει στημένη κούρσα στον ιππόδρομο. 

Γαλάτεια επεισόδιο 42
Ο Καράγιωρκης συγκρούεται με την Πολύμνια ζητώντας να έχει λόγο στην ανατροφή της Ειρήνης. Την σύγκρουση όμως παρακολουθεί κρυφά ο Στράτος. Όταν ο καυγάς κλιμακώνεται ο Στράτος δεν ξέρει πώς να αντιδράσει ενώ την παρουσία του αντιλαμβάνεται η μικρή Ειρήνη. Ο Πετρής αναγκάζεται να παραδεχτεί στη Γαλάτεια ότι μετάνιωσε για ό,τι έγινε μεταξύ τους. Ενώ η Φανούλλα πιέζει τον Φοίβο να αποκαλύψει την αλήθεια για τη συνεργασία του με τον Καράγιωρκη, εκείνος της υπόσχεται ότι θα της δώσει την άδεια για τα στοιχήματα που της έταξε, ενώ οι πηγές του Αντζουλή τον πληροφορούν πως οι αρχικές πληροφορίες που είχε κατά του Καράγιωρκη ήταν τελικά λάθος. Τα αποτελέσματα της κούρσας θα προκαλέσουν την αντίδραση τόσο της Χριστίνας όσο και του Φοίβου. Ο εξοργισμένος Φοίβος φτάνει στους στάβλους απειλώντας τον Βυρωνή. Η Αλεξάνδρα παρακολουθεί τη σκηνή. Ο George, μετά τη συνομιλία που είχε με τον Ανδρέα, προειδοποιεί τη Ρίτα πως αν δεν αλλάξει τον τρόπο ζωής της και αν δεν φροντίσει να έχει ο Ανδρέας το σωστό περιβάλλον για να μεγαλώσει θα λάβει τα μέτρα του. Η Χριστίνα μαζί με τον George ετοιμάζονται για το άνοιγμα της διαθήκης του Fisher.

Γαλάτεια επεισόδιο 43
Ο Στράτος λέει στον Πολυδεύκη όλα όσα έγιναν στο Αρχοντικό του Καράγιωρκη. Ο Καράγιωρκης μετά από μία συζήτηση που είχε με την Ειρήνη διερωτάται για το ποιος είναι ο μυστήριος άνδρας που είδε η μικρή στο σπίτι τους.

Γαλάτεια επεισόδιο 44
Μια γκάφα του Πολυδεύκη τον αναγκάζει να παραδεχτεί στην Πολύμνια ότι ο Στράτος πράγματι βρίσκεται στην Κύπρο. Ο Καράγιωρκης αποκαλύπτει στη Φανούλλα ότι ξέρει που είναι μπλεγμένη και προσπαθεί να την πείσει να συνεργαστούν ώστε να την βοηθήσει να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται. Της δίνει προθεσμία να αποφασίσει μέχρι την επόμενη μέρα λέγοντας της ότι θα την περιμένει στην εκκλησία που συναντιούνται συνήθως. Το περιεχόμενο της διαθήκης σοκάρει την Αλεξάνδρα, ενώ αυτές οι εξελίξεις φέρνουν στο σπίτι της Χριστίνας τον Φοίβο που δηλώνει πως πλέον ούτε ο ίδιος είναι σίγουρος για την αθωότητα της. Ο Πολυδεύκης οδηγεί την Γαλάτεια στο χώρο της συνάντησης κι εκείνη εκπλήσσεται όταν συναντά εκεί τον Στράτο. 

Γαλάτεια επεισόδιο 45
Η Μαριγώ επιστρέφει και κάνει έκπληξη στη Φλουρεντζού. Η Γαλάτεια μαθαίνει για την εμπλοκή του Στράτου στον αγώνα. Όμως προβληματίζεται για την παρουσία του στην Κύπρο έχοντας στο μυαλό της την Πολύμνια. Η Χριστίνα, παρά τη στάση του Φοίβου και της αστυνομίας εναντίον της, ελπίζει ότι η αδυναμία τους να επιβεβαιώσουν ότι ο θάνατος του Fisher ήταν δολοφονία θα την βοηθήσουν να γλιτώσει τις κατηγορίες. Μαζί με τον George επισκέπτονται το αρχοντικό για να δώσουν την εισφορά στην Πολύμνια και κάνει μία νέα πρόταση, παράλληλα προσπαθεί να μάθει από την Πολύμνια περισσότερα για τον Καράγιωρκη, ενώ όταν αργότερα συναντά τον ίδιο, τον προσκαλεί για δείπνο στο σπίτι της. Η Φαρίντα δέχεται μια περίεργη επίσκεψη. Η Φανούλλα προβληματίζεται αν θα δεχτεί τελικά την πρόταση του Καράγιωρκη και όταν η ώρα για το ραντεβού με τον πατέρα της πλησιάζει, εκείνη παίρνει την απόφαση της. Ο Αντζουλής ανακαλύπτει στη βαλίτσα του Ανδρέα τα χρήματα που του έδωσε ο Καράγιωρκης. 
Εκείνος βρίσκει δικαιολογία ότι του τα έδωσε ο George κρατώντας την υπόσχεση που έδωσε στη Φανούλλα. Μετά τα τελευταία γεγονότα στο σπίτι η Ρίτα ζητά από τον Παναή να διακόψουν για ένα διάστημα... 

Δημοσίευση σχολίου